خط عابر پیاده هوشمند چه ویژگی هایی دارد؟

ساخت وبلاگ

چه ویژگی هایی خط عابر هوشمند داره؟

جهان داره رو به سمت تکنولوژی های خیلی هوشمند و جالبی میشه که دیدم خالی از لطف نیست دربارش حرف بزنم و بهش بپردازم. یکی از این موارد وجود خط عابر هوشمند که بسیار تعاملی است و فقط در زمان هایی که نیاز است نمایش داده میشه.

اگر برات جالبه که دربارش بدونی بهت پیشنهاد این مقاله رو با من همراه باش. تو صفحه من انواع تکنولوژی های روز دنیا که بیشتر سمت خودرو هستش رو میتونی ببینی تو سایتمونم که یه استارت اپ تخصصی باتری ماشین هستش کلی اطلاعات جالب میذارم خواستی حتما یه سر به اونجا هم بزن.

خط عابر پیاده هوشمند

خب داشتم درباره خط عابر هوشمند صحبت میکردم،

این خط عابر چطوری کار میکنه؟

با توسعه گوشی های هوشمند، شرکت های تولید کننده نرم افزار دوست دارن همه تکنولوژیها رو به سمت پیشرفت و توسعه ببرن خط عابر پیاده در ساعات کم تردد ناپدید میشه و تو زمانایی که بهش نیازه دوباره پدیدار میشه!

تاریخچه خط عابر پیاده هوشمند

اولین بار شرکت Umbrellium که یه شرکت نرم افزاری خیلی بزرگ تو انگلیس هستش این نرم افزار رو تولید کرد با افزایش ترافیک شهری نیاز به علایم رانندگی بیشتری بود که این خط عابرها برای امنیت بیشتر راننده ها- دوچرخه داران و عابران پیاده است.

تقریبا از دهه 1940 میلادی خطوط عابر پیاده در کلیه خیابان های دنیا شروع به خط کشی شد و ازش استفاده میکنیم ولی استفاده از اون جز چالش های بزرگ زندگی ماست و در حال حاضر ارتباطات ما در شهر بسیار متفاوت تر از قبل شده مثلا فرض کنید دارید تلفن حرف میزنید و از خیابون رد میشید خب طبیعتا توی این لحظه خطرات زیادی شما رو تهدید میکنه در هنگام عبور! که با تغییر سبک زندگیهای هوشمند این خطرات به حداقل رسیده!!!

اساس کار این خطوط هوشمند چگونه است؟

برای اولین بار در جنوب لندن در کشور انگلیس شرکت نرم افزاری که در بالا به آن اشاره کردیم با استفاده از هوش مصنوعی به ساخت این خط کشی پرداخت هاست. که زمانی که یه فرد وارد خیابون میهشه با ردیابی حرکتش وقتی داره راه میره به خودروهای که از اون خیابون رد شمیشه با فلش های جهت داری قرمزی که کف خیابون نمایش میده اعلام خطر میکنه و خودرو رو دعوت به توقف میکنه.

این کار توسط دوربین هایی که اطراف اون خیابون نصبه انجام میده و بدین ترتیب اجازه ورود و خروج به خودروها و عابرین پیاده میده!

تکنولوژی مورد استفاده در خطوط هوشمند چگونه است؟

در سطح خیابان یه سری ال ای دی وجود داره که توش از تکنولوژی چراغ های استارلینگ کراسینگ استفافده شده است که میاد حرکت افراد پیاده و ورود و خروج خودروها رو شناسایی میکنه و میاد جریان ترافیک رو مدیریت میکنه و خط عابر پیاده هوشمند رو فعال میکنه!

جنس این ال ای دی های هوشمند از چیست؟

 این ال ای دی از یه سری پنل های پلاستیکی ساخته شده است که در سطح خیابان قرارداده میشوند و توسط دوربین هایی که در اطراف جهت نظارت نصب شده اند فعال می گردندو با استفاده از هوش مصنوعی حرکت بعدی وسایل نقلیه و افراد رو تخمین میزنند و اساس کار و تنظیم می شوند.

پنل ها طوری ساخته شده اند که لیز و سر نباشند و باعث لغزش ماشین ها و عابرپیاده در هنگام بارندگی نشوند و در ضمن قابلیت تحمل وزن سنگین خودروها رو داشته و شکننده نیستند.

شاید براتون جالب باشه بسته به حجم ترافیک این خطوط نمایش داده می شوند مثلا تو نیمه شب که عبور و مرور خیلی کمه صفحه خاموشه ولی به محض رد شدن یه عابر پیاده سریع نمایش داده میشه و تو غروب که معمولا عبور و مرور بالاست این خطوط به صورت اتوماتیک مداوم نمایش داده میشن و جالبه بدونین که سطح این خطوط عریض تر میشه تا افراد بیشتری بتونن ازش رد شن!

پنل پلاستیکی خطوط عابر پیاده هوشمند

هدف از ساخت خطوط هوشمند عابرپیاده چیست؟

هدف کاهش تلفات و تصادفات خیابانی است در ضمن با ارسال سیگنال بر روی گوشی های هوشمند عابرین از تصادفات جلوگیری میکنند تا افراد رو متوجه خودروهای عبوری بکنند.

مدیرپروژه این طرح خطوط هوشمند عابرپیاده میگه ما قرار نیست  خط و نقش هایی استفاده کنیم که عابرپیاده گیج بشه ما از همون طراحای اشنای خطوط پیاده و مفاهیم واضح استفاده میکنیم که کاربر سریع متوجه خطر بشه و شرایط موجود مورد درکش قرار بگیره!

اگر مایل به خوندن اطلاعات بیشتر درخصوص تکنولوژی های اینچنینی شدین اگر دوست داشتین پیج اینستاگرام مارو فالو کنید همین الان اینجا کلیک کنید.

 

 

آموزشی...
ما را در سایت آموزشی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : زهره نجیبی zohrehnajibi بازدید : 221 تاريخ : يکشنبه 8 اسفند 1400 ساعت: 14:43